EDUKACIJE

Zašto su naše edukacije najbolji izbor za Vas?

Profesionalni pristup i fokus usmjeren isključivo na polaznike tijekom edukacije i nakon nje učinio je naše edukacije široko prepoznatima. Zadobili smo povjerenje polaznika u cijeloj Hrvatskoj te susjednim zemljama.

Info & Rezervacija

Zahvaljujući dugogodišnjem praćenju rezultata polaznika koji su učeni različitim tehnikama, pomno smo osmislili i usavršili prepoznatljivu tehniku s kojom možemo ponuditi kvalitetnu uslugu educiranja. Takva tehnika našim učenicima omogućava lako shvaćanje i primjenu naučenog te osigurava vrhunske rezultate odmah nakon edukacije. Dostupna je samo u našoj školi.

Stoga, u daljnjem zapošljavanju i otvaranju vlastitog salona naš certifikat vam daje posebne reference.

Naše edukacije pohađaju i potpuni početnici koji tek ulaze u ovaj posao, kao i oni koji već imaju uhodan salonski posao te edukatori.

Individualni pristup

Svakom učeniku je omogućen individualni pristup, prilagođavanje koliko god program edukacije i tehnika rada to dozvoljava, bez obzira što se radi u grupama od 3-4 osobe. Ako polaznik edukacije ne razumije ili mu ”ne leži” tehnika koju učimo po redovnom programu, edukator će se maksimalno potrudit pokazati sve druge opcije koje ima na raspolaganju jer glavna svrha je da se ne prelazi dalje dok nije shvaćena svaka faza u izradi noktiju.

Važno je napraviti nokat da shvaćate ZAŠTO nešto mora biti tako, dobrodošlo je pogriješiti i popravljati na edukaciji kako bi u samostalnom radu znali što napraviti u takvoj situaciji.

Princip rada zasnovan na kvaliteti

Općeniti princip rada se zasniva isključivo na kvaliteti, zato nam je u prvom planu KAKO ćete nešto napraviti, a ne KOLIKO. Edukator NIKAD ne radi i ne popravlja rad učenika. Svaki rad učenika na edukaciji je napravljen samostalno, uz USMENE smjernice edukatora.

Naše edukacije bira nekoliko stotina polaznika godišnje, pročitajte njihove recenzije i pogledajte njihove radove kako bi znali jesmo li pravi odabir i za vas.

POPIS EDUKACIJA

Kliknite na na kućicu kako biste saznali više o dostupnim edukacijama.

Gel i gel lak (za početnike)
Više informacija

Usavršavanje gel tehnike KOCKA/ BADEM
Više informacija

Ruski badem/ Gotički badem/ Moderni badem
Više informacija

Individualna edukacija 1:1
Više informacija

MACRO comby manikura, gel lak i “No file” tehnika

Više informacija

Ekstremne forme (Dragon, Razor, Edge, Stiledge)
Više informacija

EDUKACIJA GEL LAK (Trajni lak) BAZNA traje 2 dana i cijena je 320€.

Edukacija počinje sa teorijskim dijelom;osnovna anatomija nokta,higijena,pravilna dezinfekcija i sterilizacija materijala…

Zatim vam ja na sebi (modelu) pokazujem korak po korak, obradu kozice, rezanje. Nanošenje baze i gela u nekoliko poteza da bi bilo savršeno nivelirano, te nanošenje boje “pod kutikulu”.

Crtani french u trajnom laku.

Jedan dan radite na prirodne nokte ( JEDNU RUKU) drugi dan korekciju trajnog laka (skidanje starog materijala i stavljanje novog)- OBJE RUKE

Radi se na modelu, modela pronalazite sami. Za 1. dan mozete raditi na sebi ili na modelu ( kako vi izaberete).

Model ne smije imati pogrižene nokte ili osjetljive rastezljive zanoktice i ne smije bavit ili planirati bavit ovim poslom.

Trudnice NE MOGU biti modeli.

Model prvi dan dolazi oko 13h i ima samo svoje prirodne nokte bez ičega na noktima, bilo koje dužine

A drugi dan dolazi s nama u 9h i mora već imati gel ili trajni lak na noktima.

Trajanje edukacije je od 9h do cca 18-19h sve ovisi kako kome ide.

Broj polaznika u grupi je minimalno 3, maksimalno 6, ovisi o prostoru u kojem se održava edukacija i o razini na kojoj se polaznici nalaze.

Za rezervaciju termina potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100€., u roku od 5 dana od izdavanja ponude.

Ostatak iznosa od 220€ uplaćujete 10 dana prije početka edukacije s istog broja računa s kojeg ste uplatili i akontaciju.

EDUKACIJA SE NE MOŽE PLATIT GOTOVINOM.

U slučaju da iz nekog razloga svi ostali  polaznici otkažu i ostane sami, zadržavam pravo otkazivanja edukacije 48h prije pocetka, u tom slučaju akontacija i puni iznos koji ste platili, bit ce vam vraćeni u roku od 72h.

Stojim na raspolaganju za sva dodatna pitanja!

Podatci za ponudu;

*Ime i prezime ili naziv firme

*Oib

*Adresa

*Broj mobitela

*Mail

*Ime i prezime koje će pisati na diplomi

NAPOMENA: Uplatu MORA izvrsiti ISTA osoba ili firma cije ste podatke dali za ponudu, a za diplomu moze biti ISKLJUČIVO ime osobe koja dolazi na edukaciju.

Teorijski dio edukacije i pokazivanje na modelu vodi edukatorica MARIJA PUNTARIC, a nakon toga vi radite praktican dio eduk. na modelu, to vodi edukatorica PETRA NOVAK

Svakom učeniku je omogućen individualni pristup, prilagođavanje koliko god program edukacije i tehnika rada to dozvoljava, bez obzira što se radi u grupama od 3-4 osobe. Ako polaznik edukacije ne razumije ili mu ”ne leži” tehnika koji učimo po redovnom programu, edukator će se maksimalno potrudit pokazati sve druge opcije koje ima na raspolaganju, jer glavna svrha je da se ne prelazi dalje dok nije shvaćena svaka faza u izradi noktiju.

EDUKATORI

MARU edukatori vam nude svoje znanje i stručnost. Iskustvo. Energičnost i inovativnost.


Nakon brojnih edukacija, usavršavanja, dugogodišnje prakse i mnogobrojnih zadovoljnih klijentica, možemo ustvrditi da su MARU edukatori ti koje će garantirano steći, i što je najvažnije, zadržati Vaše povjerenje.

Daju Vam svoju i potiču Vašu kreativnost. Na koncu, nude Vam ono najvažnije – sigurnost.

Svakodnevno intenzivno radimo na poboljšanjima, obnavljamo znanje, uvodimo inovacije, sve u svrhu ponude/prodaje vrhunskih proizvoda i edukacija.

Naša škola i brend Maru nails svakom tehničaru omogućuje da na jednom mjestu nabavi sve što je potrebno kako bi jedan salon mogao pružiti kvalitetnu uslugu.

Marija Puntarić

Internacionalni Master Edukator- osnivač brenda MARU

Ugradnjom umjetnih noktiju se bavim od 2010. godine.Tijekom dugogodišnjeg rada kroz koji sam pratila brzinu i stupanj napretka polaznika svojih edukacija osmislila sam vlastiti program godinama prilagođavan kako bi na koncu rezultirao vrhunskim rezultatima.

Znanje koje nesebično prenosim stjecala sam godinama kroz učenje od vrhunskih majstora iz cijelog svijeta te upornošću, vježbanjem, istraživanjem, vlastitim pogreškama koje su donijele neke nove ideje, rješenja, trikove koji puno znače u ovom poslu.

Moje edukacije sadrže puno inovativnih rješenja koja su zapravo i zaslužna za to što su edukacije prepoznatljive, ne samo u Hrvatskoj, nego i u susjednim zemljama. Bez obzira na grupu i vrstu edukacije, u radu sa svakim polaznikom ulažem trud, a program je osmišljen da se svakome stigne posvetiti i prilagoditi njegovim potrebama. Uvijek se fokusiram na problem pojedinca i svakome individualno prilagodim učenje, prema potrebama, jer to je jedini način da se rezultati primijete i nakon edukacije – u konačnici, to i jest glavni smisao tečaja.

Petra Novak

Maru Nails EDUKATOR

Izrada umjetnih noktiju moj je posao iz snova.

Odmah nakon srednje škole završavam svoju prvu edukaciju kod edukatorice Marije Puntarić te se počinjem baviti ovim poslom.

U međuvremenu se zapošljavam u salonu i, nakon dugogodišnjeg rada, pohađam još veliki broj edukacija, na koncu polažem edukatorski ispit, te postajem edukatoricom MARU brenda.

Znanje koje nesebično prenosim stjecala sam godinama kroz edukacije i vježbu, ljubav prema ovom poslu gura me preko vlastitih granica, te bez obzira na odgovornost koju imam u radu s polaznicima, osjećam veliku sreću i zadovoljstvo biti dio priče u kojoj netko stvara svoj novi posao.

Ovaj posao je poziv i taj ”nevidljivi” dio je zapravo za mene najvažniji, osmijeh i zadovoljstvo mojih polaznika je najbolja nagrada za sav naporan rad i trud.

Moja vizija je kontinuirano stručno usavršavanje radi stjecanja novih znanja i vještina. Veselim se novim izazovima koje ovaj posao donosi.

Shopping Cart