“COFFIN” akrilgel

Uvjet za pristup ovoj edukaciji je završena bazna edukacija i/ili usavršavanje gel tehnike. Ova edukacija nije za početnike.

Edukacija započinje teorijskim dijelom; teorija je vezana isključivo za formu coffin, pozicioniranje dijelova nokta, pravilno postavljanje apexa, postavke šablone za oblik COFFIN, korake za rašpanja, itd. Potom Vam, korak po korak, pokazujemo cijeli postupak pravilne izrade ove forme. Na edukaciji se rade 1 ili max 2 nokta, ovisno o tome kako ste shvatili i odradili svaku fazu u izradi te forme, rade se veće dužine, te 3d građeni french.
3d građeni french je izuzetno zahtjevna, ali i zanimljiva tehnika, te je idealan način za naučiti ”vidjeti detalje”.
Ovo je prvi korak koji trebate proći nakon klasičnog usavršavanja, kako bi svoj rad doveli na jednu višu razinu.

Po novom programu edukacije nije moguće raditi na modelu, radite na sebi. Trebate doći sa skinuti materijalom, odnosno imati prirodne nokte. Novi program primjenjujemo od 1.03.2024.
Rad na modelu je moguć na individualnoj edukaciji usavršavanja gel tehnike.

Mi osiguravamo sav pribor za rad na edukaciji.

Broj polaznika u grupi je 3-6 osoba, a ovisi o prostoru u kojemu se održava edukacija.

Edukatori NE MOGU pristupiti grupnim edukacijama.
Razlog je različita razina znanja, jer ovu eudukaciju pohađaju i polaznici koji imaju samo baznu edukaciju, malo iskustva u radu i trebaju više pomoći u radu, stoga edukator ne bi bio jednako posvećen svima i edukacija može izgubiti na kvaliteti.
INDIVIDUALNI pristup je jedina opcija.

Edukacija traje 1 dan, od 9:15 h do  17 – 19 h.

Dolazak NIJE MOGUĆ prije 9:00, zbog pripreme salona za edukaciju. U 09:15 započinje edukacija.

Cijena edukacije COFFIN je 213€/1600kn u grupi s 3-4 polaznika.

Za rezervaciju termina potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100 eura, u roku od 5 dana od izdavanja ponude. Ostatak iznosa od 113 eura uplaćujete 10 dana prije početka edukacije s istog broja računa s kojeg ste uplatili i akontaciju. EDUKACIJA SE NE MOŽE PLATIT GOTOVINOM.

Za edukacije u drugim gradovima ZAGREB/SPLIT/ZADAR/RIJEKA:

U slučaju da iz nekog razloga svi ostali polaznici otkažu i ostanete jedini prijavljeni na edukaciju, zadržavamo pravo otkazivanja edukacije 48h prije početka – u tom će Vam slučaju akontacija i puni iznos koji ste platili, biti vraćeni u roku od 72  sata.

Shopping Cart