M A R U Professional Nail System

M A R U Professional Nail System novi je brend na tržištu, riječ je inovativnom brendu koji nudi proizvode izrađene od kvalitetnih sirovina, temeljito ispitanih i izrađenih po svim EU standardima.

MARU NAILS je predan pružanju proizvoda najviše kvalitete

Fokus tvoraca brenda bio je na proizvodima koji do sada nisu viđeni, a u njihovu je stvaranju ključna postavka bila njihova svrhovitost i učinkovitost u rješavanju glavnih problema s kojima se susreću svi tehničari.

Maru nails je idejni projekt nail edukatorice Marije Puntarić koji je osmislila i stvorila uz podršku, ekonomsko znanje te marketinške i komunikacijske vještine svog supruga Marka.

“2016. godine sam postala edukatorica i, budući da već godinama uspješno održavam edukacije, iskustvo poznavanja materijala, rastuće znanje i razumijevanje cijelog sustava dovelo je do logičnog slijeda u mojoj karijeri – do stvaranja vlastitog brenda. U suradnji s kemičarima stvorili smo vlastite proizvode izrađene po stečenom iskustvu i osluškivanju savjeta iskusnih tehničara i početnika polaznika naših edukacija te onih najvažnijih u tom cjelokupnom procesu – naših klijenata, korisnika naših materijala.

Osim fokusa na materijale, veliku pažnju posvećujemo našoj školi za nail tehničare koju je pohađalo 1500 učenika, od kojih je više od 50% pohađalo veći broj naših edukacija, ne samo jednu. Tijekom dugogodišnjeg rada kroz koji sam pratila brzinu i stupanj napretka polaznika svojih edukacija, osmislila sam vlastiti program godinama prilagođavan kako bi na koncu rezultirao vrhunskim rezultatima.

Svakodnevno intenzivno radimo na poboljšanjima, obnavljamo znanje, uvodimo inovacije, sve u svrhu ponude/prodaje vrhunskih proizvoda i edukacija. Naš brend Maru nails svakom tehničaru omogućuje da na jednom mjestu nabavi sve što je potrebno kako bi jedan salon mogao pružiti kvalitetnu uslugu. Jer kvaliteta je ključan faktor koji čini razliku između dobrog i najboljeg.

Postizanje vrhunske kvalitete je lajtmotiv moje karijere nail edukatorice, a da bi se ona postigla, i, što je najvažnije, održala, nužno je kontinuirano usavršavanje, jer duboko vjerujem da „onaj tko ne napreduje, nazaduje.’’

Snažna sinergija ovo dvoje entuzijasta, nošena valovima znanja, iskustva, upornosti, i naposljetku, ključnog elementa svakog uspješnog projekta – znatiželje, iznjedrila je njihov poslovni projekt – M A R U.

Ovdje je; čeka da ga isprobate, da se oduševite i, naravno – da se vratite po još!

Shopping Cart