MACRO comby manikura

Edukacija MACRO COMBY MANIKURA- No file tehnika i gel lak. Trajanje edukacije je 1 dan. Radi se kombi manikura na objema rukama, zatim Vi birate, uz COMBY manikuru, hoćete li raditi samo jednu tehniku nanošenja materijala ili obje tehnike.

Dakle, imate 3 opcije:

  1. Na objema rukama radite kombi manikuru s gel lakom.
  2. Na objema rukama radite kombi manikuru s “no filing” tehnikom ili
  3. Na objema rukama radite kombi manikuru; na jednoj ruci radite gel lak, na drugu no filing tehniku. (Opciju birate Vi, u skladu s Vašim afinitetima).

Radi se na modelu kojeg pronalazite sami. Model dolazi u 13 h. Idealno je da model ima prirodne nokte na jednoj ruci, a na jednoj ruci materijal (kako biste učili i skidanje materijala – korekciju), ali slobodni ste izabrati onako kako Vama bolje odgovara.
Model ne smije imati pogrižene nokte ili osjetljive rastezljive zanoktice (macro manikura se radi na suhim zanokticama).

Model NE MOŽE biti nitko tko se planira baviti ili se već bavi ovim poslom. Trudnice NE MOGU biti modeli.

Sav pribor i materijal za rad na edukaciji je osiguran.

Broj polaznika u grupi je 3-4 osobe, a ovisi o prostoru u kojemu se održava edukacija i o razini na kojoj se polaznici nalaze.

Trajanje edukacije je 1 dan, od 9:15 h do 18-19 h, ovisi o napretku polaznika.

Dolazak NIJE MOGUĆ prije 9:00, zbog pripreme salona za edukaciju.

U 09:15 započinje edukacija.

Cijena je edukacije je 185,81€/1400kn.

Edukatori NE MOGU pristupiti grupnim edukacijama.
Razlog je različita razina znanja, jer ovu eudukaciju pohađaju i polaznici koji imaju samo baznu edukaciju, malo iskustva u radu i trebaju više pomoći u radu, stoga edukator ne bi bio jednako posvećen svima i edukacija može izgubiti na kvaliteti.
INDIVIDUALNI pristup je jedina opcija.

Za rezervaciju je termina potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 92,80 eura, u roku od 5 dana od izdavanja ponude. Ostatak iznosa od 92,81 eura uplaćujete 10 dana prije početka edukacije s istog broja računa s kojeg ste uplatili i akontaciju. EDUKACIJA SE NE MOŽE PLATITI GOTOVINOM.

Za edukacije u drugim gradovima ZAGREB/SPLIT/ZADAR/RIJEKA: U slučaju da iz nekog razloga svi ostali polaznici otkažu i ostanete jedini prijavljeni na edukaciju, zadržavamo pravo otkazivanja edukacije 48h prije početka – u tom će Vam slučaju akontacija i puni iznos koji ste platili, biti vraćeni u roku od 72 sata.

Shopping Cart